Ділові підсумки дня: 18 травня

Заправки і фрешмаркети Ахметова зупиняють роботу в «ДНР» і «ЛНР», Кабмін визначився з кандидатами на посади голів АМКУ і ФДМ, Стельмах очолив Наглядову раду ПриватБанку, долар значно подорожчав на міжбанку, Кабмін оновив список офшорів.

Заправки і фрешмаркети Ахметова зупиняють роботу в «ДНР» і «ЛНР»

Компанія «Паралель» Ріната Ахметова призупиняє роботу мережі автозаправних комплексів під ТМ «Паралель» на території «ДНР». Крім того, торговельна мережа фрешмаркетів «Брусничка» призупиняє роботу 54 магазинів на територіях «ДНР» і «ЛНР».

Кабмін визначився з кандидатами на посади голів ФДМ і АМКУ

Кабмін пропонує Верховній Раді затвердити на посаді голови Фонду державного майна кандидатуру екс-глави Державної фіскальної служби Ігоря Білоуса. Крім того, уряд пропонує Раді призначити головою Антимонопольного комітету Юрія Терентьєва, який наразі обіймає посаду заступника генерального юрисконсульта ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Стельмах очолив Наглядову раду ПриватБанку

Володимира Стельмаха, який очолював НБУ в 2000-2002, 2004-2010 роках, призначено головою наглядової ради ПриватБанку − найбільшого українського комерційного банку.

Долар значно подорожчав на міжбанку

Торги по долару на українському міжбанківському ринку завершилися в діапазоні 22,00-22,35 грн/$. Нагадаємо, в п'ятницю, 15 травня торги завершилися котируваннями 20,70-20,90 грн/$.

Кабмін оновив список оффшорів

Кабмін додав Австрію, Туркменістан, Особливий адміністративний район Китаю Гонконг і Ніуе в перелік країн, операції з контрагентами яких підлягають контролю в рамках адміністрування закону про трансферне ціноутворення.

Джерело: forbes.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео