Ділові підсумки дня: 19 червня

Держстат покращив оцінку падіння ВВП України, Україна заплатить РФ $75 млн, банк «Стандарт» ліквідують, продовжено санкції проти Криму, Україна запропонує кредиторам інакше реструктуризувати борг.

Держстат покращив оцінку падіння ВВП до 17,2%

Реальний валовий внутрішній продукт України в першому кварталі 2015 року зменшився на 17,2% порівняно з аналогічним періодом 2013 року, тоді як у четвертому кварталі 2014 року падіння становило 14,8%, у третьому − 5,4%, передає Держстат.

Україна виплатить $75 млн за російськими євробондами

Україна вчасно і в повному обсязі здійснить платіж купонного доходу в розмірі $75 млн за дворічними єврооблігаціями, випущеними наприкінці 2013 року на адресу Фонду національного добробуту РФ на $3 млрд, повідомила міністр фінансів Наталія Яресько.

НБУ вирішив ліквідувати банк «Стандарт»

Національний банк України прийняв рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідації неплатоспроможного ПАТ «КБ «Стандарт» (Київ).

ЄС продовжив санкції проти Криму

Європейський Союз прийняв рішення, яким продовжив санкції проти анексованого Криму до 23 червня 2016 року.

Україна відновила пропозицію про реструктуризацію боргу

Україна, як і раніше, наполягає на списанні частини комерційного зовнішнього боргу і направляє кредиторам оновлену пропозицію про умови такої реструктуризації з урахуванням нового макропрогнозу, повідомила міністр фінансів Наталія Яресько.

forbes.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео