Ділові підсумки дня: 1 липня

Призупинено імпорт газу через Угорщину, ухвалено закон про касові апарати, українці продають валюти більше, ніж купують, ЄС виділив Україні 15 млн євро, в обмінниках більше не треба пред'являти паспорт.

Україна призупинила імпорт газу через Угорщину

Україна призупинила імпорт природного газу через Угорщину з 1 липня.

Депутати ухвалили закон про касові апарати

Верховна рада підтримала в другому читанні законопроект «Про внесення змін до закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг (щодо державних гарантій суб'єктам господарювання у застосуванні ними реєстраторів)».

Українці продали валюти на $174 млн більше, ніж купили

Обсяг продажу валюти населенням у червні, без урахування останнього дня місяця, перевищив обсяги купівлі на $174 млн, що майже відповідає показнику травня – $177 млн, повідомив директор департаменту відкритих ринків НБУ Сергій Пономаренко.

ЄС виділив Україні 15 млн євро на гуманітарну допомогу

Європейський Союз надав новий пакет гуманітарної допомоги постраждалим від кризи у східній Україні в розмірі 15 млн євро, заявив єврокомісар із гуманітарної допомоги та кризового управління Христос Стіліанідес.

Рада дозволила не пред'являти паспорт в обмінниках

Верховна рада дозволила купівлю і продаж іноземної валюти фізичними особами без пред'явлення документа, що посвідчує особу.

forbes.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео