Ділові підсумки дня: 3 червня

НБУ відзвітував про зростання золотовалютних резервів, ремонт українських доріг коштуватиме 1 млрд гривень, українці позбуваються валюти, «велика четвірка» проведе аудит тарифів на газ, Нацбанк продовжив валютні обмеження.

Золотовалютні резерви зросли на 3%

У травні золотовалютні резерви Національного банку збільшилися на 3%, або на 287 млн доларів, і становлять на 1 червня 9,918 млрд доларів.

Для ремонту українських доріг потрібен 1 трлн гривень

Для того щоб привести всі українські дороги до ладу, зокрема й дороги місцевого значення, знадобиться близько 1 трлн гривень, заявив радник міністра інфраструктури з автодоріг і автотранспорту Роман Хміль.

Українці активно продають валюту

Українці у травні цього року продали іноземної валюти на 177 млн дол. більше, ніж купили у банків, при цьому тенденція перевищення пропозиції валюти на готівковому ринку над попитом триває четвертий місяць поспіль.

Тарифи на газ перевірить «велика четвірка»

Нацкомісія України з регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг створила робочу групу для аудиту цін на газ для населення.

До робочої групи увійшли представники аудиторських компаній Deloitte, PriceweaterhouseCoopers, Ernst & Young і KPMG.

НБУ продовжив основні валютні обмеження на три місяці

Дію антикризових заходів Національного банку України буде продовжено на три місяці – до 3 вересня 2015 року, повідомив заступник голови НБУ Олег Чурій.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео