Ділові підсумки дня: 9 червня

МХП побувся російських активів, «Газпром» назвав ціну на газ для України до кінця року, Клюєва оголошено в міжнародний розшук, Укрексімбанк хоче реструктуризувати євробонди-2018, на нафтобазі під Києвом і далі гасять пожежу.

МХП позбувся російських активів

Один із найбільших виробників м’яса птиці компанія «Миронівський хлібопродукт» завершила операцію з обміну своїх зерновиробничих активів у Росії на українські активи сільськогосподарської компанії «Агрокультура» в Україні.

«Газпром» назвав ціну на газ для України до кінця року

Розрахункова ціна газу «Газпрому» для «Нафтогазу України» без знижки за рахунок мита становить для третього кварталу 2015 року – $287,15, четвертого – $262,5 за тисячу кубометрів.

Клюєва оголошено в міжнародний розшук

Генеральний прокурор України Віктор Шокін заявляє, що народного депутата Сергія Клюєва розшукують в Україні й оголошено в міжнародний розшук.

Укрексімбанк хоче реструктуризувати євробонди-2018

Державний Укрексімбанк звернувся до власників його єврооблігацій на $600 млн із погашенням 22 січня 2018 року з пропозицією затвердити продовження обігу цінних паперів на сім років.

На нафтобазі під Києвом і далі гасять пожежу

На нафтобазі «БРСМ-нафта» в с. Крячки Васильківського району продовжують горіти три резервуари. Кабмін створив комісію з ліквідації пожежі на нафтобазі, внаслідок якої загинула одна людина і 14 постраждало.

forbes.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео