Для Дениса Проценка «наярмаркували» кругленьку суму

Краса та небайдужість, якщо і не рятують світ, то змінюють його на краще. Тернопільська молодь вкотре це довела своїми вчинками.

29 червня біля пам’ятника Іванові Франку за ініціативи студії краси «Make art» та інтернет-спільноти «Осередок краси та стилю у Тернополі» пройшов благодійний ярмарок послуг і товарів. Вилучені кошти передадуть на реабілітацію Дениса Проценка, який потребує пересадки кісткового мозку.

Ярмарок проводився у післяобідню пору, адже саме в другій половині дня центр міста оживає. Прості перехожі з цікавістю підходили до стилізованих ярмаркових наметів і просто не могли піти звідти з пустими руками. Для тернополян надавали свої послуги фотомайстри Юля Верста, Олексій та Ілона Тексомоліки, Петро Цигульський і Дмитро Шеремета. Зроблене ними фото вартувало 15 гривень.

Окремий намет був осередком рукоділля від студії «Bella Room», Анастасії Стандрет та автора чудернацьких і відомих скульптур з мотлоху Сергія Кузнєцова. Послуги краси надавала студія краси «Make art» під керівництвом Юлії Швед. Тут охочим робили зачіску, макіяж і флеш-тату.

«Питними» партнерами акції стали тернопільська кав'ярня «Star coffee» та вода «Микулинецька». Чи не найбільшим попитом серед містян користувалася домашня випічка від пекарень «N&S bakery» та «Sister`s cakes», яка вартувала від 10 до 20 гривень. Також тернополяни могли поласувати солодкою ватою за 15 гривень від івент-агенції «Вище неба».

Ведучим дійства був Юра Мікоф, а розважали гостей школа вуличного танцю «Nino» та «Star dance». Dj Sensey забезпечив ярмарок музикою, Вікторія Нікуліна заспівала декілька пісень.

Всім, хто скористався запропонованою послугою чи купив щось, дівчата-волонтери з модельної агенції «Selfie Models Group» пов’язували на руку білу або червону стрічку як знак причетності до доброї справи.

Під час п’ятигодинного ярмаркування вдалося зібрати 13314 гривень.

«Станом на 24 червня на операцію Дениска було зібрано 73 тисячі євро. Після операції на хлопчика чекає стоденна реабілітація, яку він проходитиме у Туреччині», - розповіла співорганізатор акції Оксана Слободян.

Ми сильні, коли об’єднуємося і робимо добрі справи для ближніх. Щиро хочеться вірити, що схожі акції проводитимуть і надалі, адже є дуже багато людей, які потребують допомоги.

«Терен» бажає Денискові якнайшвидшого одужання і щирої дитячої радості!

Соломія БОЙКО.

Фото автора.

Вибір читачів за тиждень

Відео