Віра Олександрович

Дмитру Підручному на Тернопільщині у день народження зробили особливий подарунок (фото)

Підручний

Дмитру Підручному присвоять звання «Почесний громадянин Тернопільської області».

Озвучили цей намір на засіданні президії Тернопільської обласної ради, що відбулося учора, 5 листопада. Там вирішили низку важливих питань, повідомили на сайті обласної ради, у тому числі – присутні обговорили подання постійної комісії щодо присвоєння звання «Почесний громадянин Тернопільської області» Дмитру Підручному. Учасники засідання виявилися на диво одностайними – «за» були всі, хто брав участь у таємному голосуванні.

Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» відразу повідомив директор КУТОР «Тернопільська обласна школа вищої спортивної майстерності (ОШВСМ)» Олег Любінський. Принагідно він привітав Дмитра Підручного із днем народження, який спортсмен відзначав саме 5 листопада.

Нагадаємо, йдеться про капітана чоловічої збірної України з біатлону. Дмитро Підручний народився 5 листопада 1991 р. у с. Острів під Тернополем. Наш земляк – чемпіон світу, чемпіон і призер Зимової Універсіади, призер чемпіонатів Європи з біатлону, учасник і призер етапів кубка світу з біатлону. Учасник збірної України з біатлону на Зимових Олімпійських іграх у Сочі в 2014 році та на Зимових Олімпійських іграх у Пхьончхані в 2018 р. Зокрема, 10 березня 2019 р. Дмитро Підручний став першим українцем - чемпіоном світу з біатлону серед чоловіків, перемігши у гонці переслідування.

Що цікаво, вперше у цьому засіданні взяв участь новопризначений голова обласної держадміністрації Ігор Сопель. І атмосфера у залі була дуже дружньою.

До речі, на нараді визначили дату проведення 2-го пленарного засідання 12-ї сесії обласної ради. Воно відбудеться у четвер, 14 листопада. Також депутати обговорили порядок денний цього засідання. У нього наразі включили понад 80 питань. Обумовили, за нагоди, і черговість обговорення цих пунктів на сесії.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео