Ростислав Фук

«Добрий, чуйний, з великою любов'ю у серці»: на Тернопільщині помер священник

Світла пам’ять

Чин похорону 69-річного священника Олега Маліброди відбувся 1 квітня в селі Ілавче, повідомляють у пресслужбі Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ.

Священник 27 років здійснював служіння у парафіяльному храмі святого Івана Богослова села Ілавче Іванівської громади.

Похорон очолив архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій Семенюк, декан Теребовлянський отець Іван Довгошия та священники деканату.

Добрий, чуйний, з великою любов'ю у серці священик, - повідомляють на фейсбук-сторінці села Ілавче. - Так ми вас запам’ятаємо. Дякуємо, отче за Ваше невтомне служіння і за сміливість бути з людьми у найскладніших моментах їхнього життя. Віримо, що навіть відійшовши від життя земного, отець Олег продовжуватиме охороняти молитвою кожного з нас. Нехай Господь дарує йому Царство Небесне і вічну нагороду в своїх батьківських обіймах за гідне і жертовне священниче служіння.

Олег Маліброда народився 5 січня 1955 року у селі Затурин, Підгаєцького району. 15 лютого 1981 року був висвячений на священника. Був священником на Гусятинщині та інших селах Тернопільщини. 29 серпня 1996 року був прийнятий у лоно Тернопільської єпархїі УГКЦ та призначений парохом села Ілавче.

Фото Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ

Вибір читачів за тиждень

Відео