Віра Олександрович

Добровольцям з Тернопільщини потрібні бронежилети високого рівня захисту і балістичні каски

Добровольчий Український Корпус (ДУК) «Правий сектор Тернопільщини» перебуває на передовій і потребує допомоги краян для боротьби з окупантом.

Нагадаємо, йдеться про єдине добровольче формування в Україні, що офіційно співпрацює зі Збройними силами України (ЗСУ). Бійці «Правого сектора» беруть участь у російсько-українській війні з квітня 2014 року, тобто з першого бою на околицях Слов'янська, до сьогодні. Про це можна дізнатися на сайті організації.

- Ми жодного дня не складали зброї, - кажуть у «Правому секторі Тернопільщини». - Наші добровольці воюють на Південному, Північному і Східному напрямках фронту. Ми зупиняємо диверсії ворога в тилу, зберігаємо безпеку та спокій у мирних регіонах України. Якщо ви вмотивована людина і хочете взяти активну участь у захисті нашої держави, то ДУК запрошує до своїх лав.

Кожен їхній боєць активно задіяний на передовій і перебуває під командуванням справжніх професіоналів, які мають великий бойовий досвід і безліч успішних бойових операцій.

- Також звертаємося до українців за допомогою, - наголошують у ДУКу. - Нам важлива ваша підтримка, оскільки ми функціонуємо лише за підтримки волонтерів і не отримуємо жодних виплат від держави. Якщо маєте зв'язки з нашою діаспорою чи виходи на іноземних добродіїв, просимо допомогти нашим захисникам із бронежилетами 4-го класу захисту, кевларовими або балістичними касками (рівень захисту 1А).

У ДУКу наголосили, що українці поважають чуже, але до останнього подиху будуть захищати своє. І кожному, хто ступить на нашу землю зі злими намірами, даватимуть люту відсіч.

Довідка. Бійців ДУКу можна підтримати нас фінансово: р/р UA343387830000026001055111531, МФО 338783, ЄДРПОУ 39111535 в АТ КБ «Приватбанк», отримувач - ГО «Правий сектор». Більше інформації про організацію і потреби бійців - ТУТ. Дані про Тернопільський осередок ДУКу – ТУТ. Волонтерський штаб розташований у «Домі ветерана».

Фото з сайту ДУК «Правий сектор»

Вибір читачів за тиждень

Відео