Віра Олександрович

Долучатися до патрулювання міст і селищ можуть жителі Тернопільщини

Добровольці також допомагатимуть силовикам нести службу на блок-постах і охороняти спецоб’єкти критичної інфраструктури.

Охочих патрулювати вулиці Тернополя й області чекають у лавах добровольців, повідомили на сторінці Поліція Тернопільської області сьогодні, 1 березня.

У дописі, зокрема, йдеться: «…Правоохоронці закликають небайдужих громадян долучатися до охорони громадського порядку разом із працівниками поліції, нацгвардії та інших силових структур. Основна мета – забезпечити спокій і безпеку наших громадян».

- Зокрема, у Тернополі всі охочі можуть приходити в Український дім «Перемога», що на бульварі Т. Шевченка, 27, - кажуть у поліції. - Там цілодобово проводять реєстрацію громадян і видають їм тимчасові посвідчення. При собі слід мати документ, який посвідчує особу.

Звісно ж, правоохоронці перед патрулюванням проводять із добровольцями відповідний інструктаж щодо заходів безпеки. 

- Зазначимо, з 1 березня патрулювання відбуватиметься у 3 зміни, - наголошують у повідомленні. – Відповідно, інструктажі будуть проводити о 05:30, 13:30 та о 21:30.

У Тернопільській міській раді також уточнили, що добровольці допомагатимуть силовикам нести службу на блок-постах, патрулювати вулиці обласного центру, охороняти спецоб’єкти критичної інфраструктури.

Фото з зі сторінки Тернопільської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео