Олеся Поліщук

Долучитися до доброї справи може кожен: челендж в одній з бібліотек Тернопільщини

FB_IMG_1637509274628

Із 1 по 16 грудня 2021 року у відділі міського абонементу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки триватиме благодійний челендж «Поспішаймо творити добро!», приурочений до Дня святого Миколая та Дня благодійництва в Україні.

До акції можуть долучитися користувачі бібліотеки та небайдужі тернополяни. Мета — допомогти нагодувати та зігріти людей похилого віку, безхатченків і тих, хто опинився в скрутному становищі.

- Просимо всіх, хто хоче зробити добрий вчинок, приносити до бібліотеки, у відділ міського абонементу, продукти харчування та предмети першої необхідності, а саме: консервацію, олію, макаронні вироби, чай, каву, цукор, запаковані солодощі та крупи, шкарпетки та рукавиці (нові), - пишуть на сторінці книгозбірні в соцмережі.

Усе зібране 17 грудня бібліотекарі доставлять до Тернопільського благодійного фонду «Карітас», де речі та продукти роздадуть усім, хто цього потребує.

Pasted into Долучитися до доброї справи може кожен челендж в одній з бібліотек Тернопільщини
Pasted into Долучитися до доброї справи може кожен челендж в одній з бібліотек Тернопільщини

Окрім цього, кожному учасникові челенджу бібліотекарі запропонують прочитати уривок із художніх книжок українських і зарубіжних авторів. 

- У такий спосіб, через літературне слово, отримати поживу для душі, - кажуть бібліотекарі.

Прочитане зніматимуть на відео, яке можна буде переглянути на книжковій платформі «Прочитай. Книгозбірня» у соціальній мережі «Фейсбук» та ютуб-каналі Тернопільської ОУНБ.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео