Ростислав Фук

Донька просить підписати петицію про присвоєння Героя України батькові, який поклав життя на війні

Без батька залишилися троє дітей, без дідуся - троє онуків, яких він дуже любив. Вічна пам'ять Герою

Петиція про присвоєння звання Героя України (посмертно) військовослужбовцю з Іванівської громади Павлу Кузику з’явилася на сайті офіційного інтернет-представництва президента України. Петицію зареєструвала донька загиблого Оксана Попадич.

51-річний захисник був старшим сержантом та старшим механіком механізованого батальйону військової частини А0998. На момент повномасштабного вторгнення перебував в дома зі своєю сім'єю в Україні, де незабаром був призваний до лав Збройних Сил України.

Завжди справедливий, відважний, сильний таким пам'ятаємо його ми та побратими, справжнього «Господаря» як у цивільному, так і у воєнному житті. Мій тато завжди дбав, щоб всього в усіх було вдосталь, вмів обходитися в будь-якій ситуації. На кожен свій  вихід йшов безстрашно, адже завжди говорив: «Хто,як не я», – написала Оксана Попадич.

24 листопада 2022 року в районі селища Бахмутське Донецької області захисник прийняв свій останній бій. Нагадаємо, поховали Павла Кузика 15 лютого.

Без люблячого татка залишилося троє дітей і троє маленьких онуків яких він дуже сильно любив і обіцяв їм повернутися. Пишаюся своїм татом, його відданістю військовій присязі на вірність українському народові і вважаю, що він заслуговує на найвищу державну нагороду почесне звання «Герой України», – йдеться в тексті петиції.

Читайте також: Рідні загиблого Героя з Тернополя просять підписати петицію 

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео