Драматичну притчу "Безодня" покажуть тернополянам

Драматичну притчу "Безодня" режисера Ореста Огородника покажуть актори Театру ім. Марії Заньковецької на сцені тернопільського драмтеатру 20 листопада. Квитки: 50-100 грн.

Перед очима постануть дві сім’ї – такі різні та однакові, розповідають у театрі. Їх зіштовхує доля, для того, щоб вони навчились один в одного руйнувати стіни і йти на зустріч. Двомовне середовище диктує не тільки правила, але й ставить кліше. Режисер намагається відшукати людяність за призмою болю та відчаю, відкрити любов до ближнього, до ворога, щоб у фіналі назвати його братом чи сестрою.

Це вже четверта п'єса режисера та автора Ореста Огородника, яку буде поставлено у Національному театрі ім. М. Заньковецької. Усі пам’ятають широкий резонанс, який викликали вистави "Криза", "Останній гречкосій" та "Блазні мимоволі". Що ж до "Безодні"…  Чи вона актуальна? – Так! Чи варто піднімати тему, яка справді болить і рана ще кровоточить? – Так! Чи це не популізм? – Ні. Просто погляд митця на факти та події, маленький аналіз і результат у драматичному рішенні.

Джерело: te.20minut.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео