Ростислав Фук

Двох військових з Тернопільщини посмертно нагородили орденами

Нагороди присвоїли за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України

Президент України посмертно відзначив державними нагородами двох військових з Тернопільщини. Про це повідомили на сторінці Тернопільської обласної військової адміністрації.

Так, за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Руслана Волошина та Андрія Ушкевича  нагороджено орденом «За мужність» III ступеня.

Нагадаємо, Руслан Волошин загинув 28 грудня під час здійснення мінометного та танкового обстрілу позицій в Куп’янському районі на Харківщині. Поховали захисника України 1 січня в Підгайчиках де проживав із сім’єю. У бійця залишилася дружина, 9-місячна донька та 2-річний син, батьки, брат та сестри.

36-річний Андрій Ушкевич загинув 3 листопада, виконуючи бойове завдання у Луганській області. 17 липня в бою на Харківщині загинув 27-річний Сергій Ушкевич – молодший брат Андрія. Вони обоє служили в одному підрозділі. Після загибелі молодшого брата Андрія просили, щоб повернувся додому, проте він залишився на передовій. 

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео