Ростислав Фук

Двох жителів Тернопільщини засудили за крадіжку

Двоє раніше судимих жителів Чортківського району домовились обікрасти будинок мешканки сусіднього села

суд11

За крадіжку чужого майна двох жителів Чортківщини засудили до трьох та чотирьох з половиною років позбавлення волі. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської обласної прокуратури.

За публічного обвинувачення прокурора Чортківської окружної прокуратури, вироком районного суду двох місцевих жителів визнано винними у таємному викраденні чужого майна, поєднаного з проникненням у приміщення, за попередньою змовою групою осіб та призначено їм покарання у виді 3 та 4 років 6 місяців позбавлення волі (частина 3 статті 185 Кримінального кодексу України).

Обвинувач довів у суді, що двоє раніше судимих жителів Чортківського району домовились обікрасти будинок мешканки сусіднього села за її відсутності. Дочекавшись, коли господиня поїде до родичів, злодії, шляхом віджиму металопластикового вікна, проникли у приміщення будинку потерпілої та викрали ювелірні вироби вартістю 14 тис грн, – йдеться в повідомленні.

Враховуючи небажання раніше судимих за крадіжки жителів Чортківщини стати на шлях виправлення, суд погодився із позицією прокурора і призначив їм покарання у виді реального позбавлення волі. Вирок ще не набрав законної сили.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео