Тамара Коблик

Одна людина померла, двоє травмовані: наслідки ДТП на Тернопільщині (фото)

Водій автомобіля Volkswagen Passat, здійснюючи обгін, допустив зіткнення з трактором JONN DEERE, в результаті чого виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажним автомобілем MAN

25-го травня о 22:01 на автодорозі М-30 “Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка” в с. Шибалин Бережанської територіальної громади Тернопільського району, трапилася ДТП. Водій автомобіля Volkswagen Passat, здійснюючи обгін, допустив зіткнення з трактором JONN DEERE, в результаті чого виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажним автомобілем MAN. Про це розповіли у пресслужбі ДСНС України у Тернопільській області.

На місце події залучили черговий караул рятувальників, котрі відключили акумуляторну батарею та знерухомили автомобіль Volkswagen Passat противідкатними опорами.

За допомогою гідравлічного інструмента WEBER - RESCUE RSU 210 Plus провели розрізання дверних петель автомобіля і стійки та деблокували потерпілу, надали першу медичну допомогу з накладанням шийного комірця та передали медикам.

Як повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області, одна з пасажирок від отриманих травм загинула на місці події, кермувальника іномарки та ще одну пасажирку з тяжкими травмами госпіталізували медики.

Фото ДСНС

Вибір читачів за тиждень

Відео