Тамара Коблик

Двоє тернополян беруть участь в Юнацьких Олімпійських іграх

З 2023 року обидва спортсмени отримують щомісячну стипендію як кращі спортсмени  Тернополя

З 19 січня по 1 лютого 2024 року в провінції Канвондо в Південній Кореї проходить зимовий молодіжний мультиспортивний форум – IV зимові Юнацькі Олімпійські ігри. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської міської ради.

У складі збірної команди України на IV зимових Юнацьких Олімпійських іграх змагатимуться й двоє тернополян:

Дмитро Перець - кандидат в майстри спорту України з фристайлу (могул), вихованець «Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву »Екстрім" Тернопільської міської ради, член основного складу збірної команди України,  багаторазовий призер Чемпіонатів України. На Зимових Юнацьких олімпійських іграх Дмитро виступатиме у виді - парний могул, який пройде 26-27 січня. Тренують спортсмена  – Щербанюк Оксана та Кучер Роман.

Назарій Тесельський – кандидат в майстри спорту України з лижних гонок, член юнацької збірної команди України, чемпіон України та призер міжнародних змагань. Учень-спортсмен Тернопільської обласної дитячо-юнацької спортивної школи із зимових видів спорту. Перший тренер Гаяць Ярослав Євстахійович. Тренер Камоцький Ілля Вікторович. У спортивну боротьбу за медалі Назарій вступить 29-30 січня та в естафеті 1 лютого.

Бажаємо тернополянам вдалого виступу та успіхів на міжнародній арені!

Додамо, що з 2023 року обидва спортсмени отримують щомісячну стипендію як кращі спортсмени  Тернополя.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео