Анастасія Кисіль

Директора одного з товариств на Тернопільщині підозрюють у неналежному виконанні своїх обов’язків

26B36979-7557-4808-9249-9F021110BAE4

При реконструкції адміністративного будинку Байковецької сільської ради завищено вартість робіт на загальну суму понад 170 тис грн. У неналежному виконанні своїх службових обов’язків підозрюють директора товариства-підрядника.

За версією слідства, директор товариства-підрядника під час виконання робіт з реконструкції адміністративного будинку Байковецької сільської ради та облаштування Центру надання адміністративних послуг через службову недбалість вказав у актах приймання виконаних будівельних робіт за 2018 – 2019 роки недостовірні відомості щодо вартості матеріалів та обсягу виконаних робіт на даному об’єкті. Неправомірними діями посадовця завищено вартість будівництва на загальну суму понад 170 тис грн.

- За процесуального керівництва Тернопільської обласної прокуратури повідомлено про підозру директору товариства–підрядника у неналежному виконанні своїх службових обов’язків при облаштуванні ЦНАПу (ч. 1 ст. 367 КК України). Триває розслідування, що здійснюється слідчими ТУ Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, за оперативного супроводу працівників управління СБУ в Тернопільській області, - повідомляє пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео