Оксана Бучко

Дитину тернополянки побили просто на вулиці

20800211_1195185773920702_5268805533966187886_n

Моральне і фізичне знущання пережив неповнолітній у Тернополі посеред білого дня. Його звинуватили у поганій поведінці, обізвали та вдарили головою об авто, скаржиться у групі «Від Тарнополя до Тернополя» мама дитини під ніком Mis Chris.

- Знаєте, в моєму житті сталася страшна історія, яка зачепила мого неповнолітнього сина, - пише вона. - Історія проста: це моральне і фізичне знущання з моєї дитини дорослою жінкою, яка сама є мамою двох дітей. Ще й в білий день! Ця особа (язик не повертається назвати «людиною») 15 серпня підійшла до дітей, які сиділи на лавці, серед яких був і мій син, почала його звинувачувати в тому що він, наче б то, образив її меншого сина, і, не вислухавши ні слова (а він, як розповів мені пізніше, нікого не ображав), почала кричати відбірними тюремними «матами», після чого схопила його за вухо і вдарила головою об автомобіль, який стояв поруч. Уявляєте, доросла особа б’є неповнолітню дитину об машину на очах таких же дітей?! Інші, які стояли поруч, дуже налякалися, а син, що ні в чому не винен, постраждав від її неадекватності.

Жінка поскаржилась в поліцію, але після того випадок повторився.

- Так, я цього ж дня викликала патрульних, які прийняли заяву, - продовжує мама постраждалого. - Але вона не заспокоїлася і, більше того, наступного дня разом зі своїм старшим сином, знову погрожувала та нецензурно висловлювалася, як в сторону мого неповнолітнього сина, так і в мою сторону. З мого боку знову послідувало звернення до правоохоронців. Опускатися до її рівня і кулаками пояснювати хто не правий я не стала, та й не личить це робити мамі двох дітей. Скажу так: ні одна людина немає права знущатися морально і фізично над дитиною, щоб не сталося і хто б не був її батьками. Будьте обережні, особливо жителі файного міста по вул. Довженка, з маленькими дітьми. Про перебіг ситуації повідомлятиму.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео