«Файне місто» - у ТОП-10 найочікуваніших фестивалів

Інтернет-видання INSIDER склало рейтинг найбільш очікуваних фестивалів 2015-го. У ТОП-10 літніх фестів потрапило і «Файне місто», яке пройде 3-5 липня на території аеропорту «Тернопіль».

Як розповідають організатори, «Файне місто» вже стало щорічним міжнародним музичним фестивалем, який попри доволі "молодий" вік, з кожним роком заявляє про себе все гучніше. Цього року він має всі шанси стати одним із наймасштабніших рок-фестивалів країни.
На заході буде чотири сцени: Main stage, Tribute stage, Dark stage і Light stage. Серед хедлайнерів фестивалю - гурти BRUTTO, "Бумбокс", The HARDKISS, O.Torvald, All Faces Down (Австрія). Буде взагалі неймовірна кількість українських гуртів - "Один в каное", Brunettes Shoot Blondes, Vivienne Mort, daKooka, Zapaska, проект Василя Прозорова ПНД, Panivalkova та інші.
Крім того, «Файне Місто» - єдиний фестиваль, який встиг домовитися з гуртом «Скрябін» про виступ у фестивальний сезон 2015. З дозволу рідних, музикантами гурту Скрябін та друзями Андрія, було вирішено зібратися на «Файному місті» для того, щоб відіграти концерт пам’яті Андрія Кузьменка. Тож рокери всієї країни в очікуванні триденного свята справжньої музики, яка, без сумніву, принесе позитивні та незабутні емоції тим, хто стане частиною найочікуванішої події доброї частини українських рок-фанатів.
Детальніше про фестиваль можна дізнатися на офіційному сайті: fainemisto.com.ua.  

Марія КРУЧОВА.

Вибір читачів за тиждень

Відео