Орест Сарматський

Фермер в Криму збудував мавзолей Путіна (Агроновини)

2401 (Copy)

У селі Тернівка в Криму фермер у власному саду збудував мавзолей Путіну за життя.

Про це у Twitter повідомив WolfCrimean.

Пірамідальна будова з вікнами і вхідними дверима. У фермера в саду під Тернівкою (Крим).

– Ось так деякі мокшани, які оселилися в Криму моляться окупантам, – йдеться у повідомленні.

2402 (Copy)
2402 (Copy)

Україна наблизить стандарти виробництва м’яса до європейських

Відповідно до Всеохоплюючої стратегії імплементації законодавства у сфері СФЗ до кінця 2021 р. Україна має адаптувати в національне законодавство понад 250 актів ЄС за такими важливими напрямками як державний контроль у сфері санітарних та фітосанітарних заходів (СФЗ), безпечність харчових продуктів та кормів, здоров’я і благополуччя тварин, здоров’я рослин. Про це повідомила прес-служба Держпродспоживслужби.

– Імплементація вимог в частині забезпечення благополуччя тварин – є найбільш дискусійним і неоднозначним для нашого суспільства. При цьому для європейських колег питання здоров’я і благополуччя тварин – це одне з пріоритетних питань, яке вони піднімають під час наших переговорів, – наголосив голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа.

За словами Володимира Лапи, відповідно до Всеохоплюючої стратегії імплементації законодавства у сфері СФЗ, уже підготовлено проект наказу Мінагрополітики «Про затвердження вимог благополуччя при використанні тварин у сільському господарстві», який буде запроваджувати мінімальні стандарти благополуччя  курей-несучок та курей, що утримуються для виробництва м’яса.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео