Віра Олександрович

ФК «Вишнівець» програв  ветеранам збірної України - 4:5 (фото, відео)

Футболісти місцевого клубу «Вишнівець» поступилися знаним українським спортсменам із мінімальною різницею м’ячів. Ветерани збірної України у неділю, 2 липня, здобули перемогу із рахунком 4:5.

Неординарні змагання відбулися з нагоди відкриття оновленого стадіону. Червону стрічку буквально перед першим свистком судді перерізав очільник Вишнівецької об’єднаної територіальної громади Володимир Кравець. І хоча погода весь час змінювалася, але того вечора, на радість шанувальникам футболу, все-таки обійшлося без дощу.

[embed]https://youtu.be/-M15BPhFFLQ[/embed]

Нагадаємо, ФК «Вишнівець» - аматорський клуб, який демонструє непогану гру в обласному чемпіонаті. Втім, спортсмени не приховують своїх амбіцій, адже тепер у них є сучасне поле і вся необхідна інфраструктура (про це докладно читайте ТУТприм.).

  • До нас тут проситься тернопільська «Нива», - жартуючи, зауважив Володимир Кравець. – Але ми ще подумаємо…
[embed]https://youtu.be/7VIx2q_bh_g[/embed]

Прізвища багатьох учасників команди ветеранів збірної України нагадали досвідченим шанувальникам вітчизняного футболу їхню молодість. Чого варте бодай славетне ім’я тренера команди гостей – Анатолія Дем’яненка.

[embed]https://youtu.be/9axZgG9DJJ4[/embed]

Господарі спершу повели у рахунку – 0:2. Але свою перевагу не втримали. У складі гостей врешті відзначилися: Сергій Нагорняк, який забив хет-трик, Владислав Ващук і Сергій Коновалов. Фінальну точку на останній секунді із пенальті поставили господарі – 4:5.

[embed]https://youtu.be/GI0VvTBinFI[/embed]

Після свистка судді усі охочі змогли сфотографуватися зі своїми кумирами, взяти у них автограф. Атмосфера на стадіоні була дійсно дуже теплою і щирою.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=hiM0G4UA5oY&feature=youtu.be[/embed]

До речі, хоча запрошення організатори передали усім, жоден представник обласної і районної влади участь у святі, що відбулося у Вишнівці, не взяв…

unnamed (12)
unnamed (12)

unnamed (11)
unnamed (11)

unnamed (10)
unnamed (10)

unnamed (9)
unnamed (9)

unnamed (8)
unnamed (8)

unnamed (7)
unnamed (7)

unnamed (6)
unnamed (6)

unnamed (5)
unnamed (5)

unnamed (3)
unnamed (3)

Фото і відео автора, а також зі сторінки Національної збірної України серед ветеранів у «Фейсбуці»

 

Вибір читачів за тиждень

Відео