Анастасія Кисіль

«Ми - українці, ми - курсанти, ми - діти рідної землі»: у Тернополі презентували кліп «Курсанти» на пісню Христини Панасюк  (фото, відео)

IMG_2942

«Ми подорослішали швидко, в руки зброю узяли, ми - українці, ми - курсанти, ми - діти рідної землі» - це слова з пісні «Курсанти» Христини Панасюк, кліп на яку сьогодні презентували у Тернополі, а знімали його у Збаражі.

Відеокліп національно-патріотичного спрямування про військовий вишкіл, патріотизм та любов до України юнаків та дівчат, котрі з шкільних років навчаються захищати країну. Авторка пісні - українська співачка, яка з 2014 року дала понад 400 концертів в зоні ведення бойових дій. Христина Панасюк розповідає, як створювалась композиція.

- Інколи, буває пісня, що пишеться дуже довго, ходиш і змінюєш рядки, а ця писалась на одному подиху. Тут ніби тебе щось схопило і не відпускає, тоді ти сидиш, і мусиш протягом декількох годин доробити матеріал, а тоді вже насолоджуєшся результатом.

IMG_2939
IMG_2939

В головних ролях кліпу - курсанти Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою.

- Ми знімалися з барабанами із прапороносною групою, з рукопашним боєм, з автоматами, знімали зарядку, - каже учасниця кліпу Вікторія

IMG_2938
IMG_2938

Цікавинкою є те, що перед зйомкою кліпу юнаки і дівчата не чули пісні Христини, а опісля не бачили змонтований матеріал. Сьогодні разом з воїнами та волонтерами вони вперше побачили результат.

- Було дуже цікаво зніматися, було захопливо і весело, - розповідає учасник кліпу Володимир. - А ще мали багато ідей для зйомок. В нас була дружня команда, яка все робила дуже добре. Хіба що зніматись було трохи холодно.

[embed]https://youtu.be/Mce7lAO0s2o[/embed]

Фото авторки

Відео Павла Лящинського

Вибір читачів за тиждень

Відео