Ростислав Фук

«Герої поруч» – тернополян запрошують долучитися до тематичного конкурсу

Кожен учасник отримає диплом та пам’ятні сувеніри

Армія

З метою відзначення героїв сьогодення та вшанування пам’яті українських захисників, 8 липня на території Тернопільської міської територіальної громади стартував тематичний конкурс «Героїв поруч», до участі у якому запрошуються жителі та гості міста незалежно від віку. Про це повідомляють на сайті Тернопільської міської ради.

Відповідно до положення, учасники, які бажають долучитися до конкурсу, повинні написати коротку, але змістовну історію про сучасного захисника України або про історичну особу, яка пов’язана із містом чи Тернопільською громадою, обов’язково додавши їх малюнок чи фото.

Кінцевий термін подання заявок – 30 вересня. Один учасник може подати не більше двох заявок.

Усі, хто братиме участь, будуть мати можливість представити свого героя під час нагородження 14 жовтня.

Конкурсні роботи потрібно надавати в електронному вигляді та надсилати на електронну адресу tic.ternopil@gmail.com.

Роботи з моменту надходження на конкурс розміщуватимуть на сторінках Туристично-інформаційного центру м. Тернополя у соціальних мережах фейсбук та інстаграм. Кожен учасник отримає диплом та пам’ятні сувеніри.

Згодом історії про Героїв, які представлять на конкурсі, будуть відображені на фотовиставці у Тернополі, надалі вони стануть основою нових туристичних маршрутів нашою громадою.

Усі деталі можна дізнатися у Туристично-інформаційному центрі м. Тернополя (вул. Михайла  Грушевського, 2) або за телефоном: +38 (098) 052 07 20.

Фото з відкритих джерел та Тернопільської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео