Тамара Коблик

Голос студентки тернопільського коледжу прозвучав на іспанському талант-шоу (відео)

Синергія танцю та пісні, яка зробила номер цілісним, змістовним, проникливим  та емоційним, підкорила суддів шоу, які дали Златі Хоменко «золотий пропуск» до фіналу

Христина Микитин, студентка Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької, на іспанському телевізійному шоу «Got Talent España 2022» не виступала. Та пісня Володимира Івасюка у її виконанні стала музичним супроводом виступу на конкурсі талантів юної черкаської танцівниці Злати Хоменко, яка через війну опинилася в Іспанії.

Про це повідомили у пресслужбі навчального закладу.

Дівчинка та її батьки особисто не знали Христину. Вони натрапили в Інтернеті на її акапельне виконання твору Івасюка «Пісня буде поміж нас» і зрозуміли, що це буде найкращим озвученням танцю, який готувала Злата і який присвятила Україні. Батьки сконтактували із нашою студенткою, і вона дала згоду на використання її голосу, - йдеться у повідомленні.

«Ваше виконання торкається серця і душі! Дякую!», — так написала Христині Злата.

Синергія танцю та пісні, яка зробила номер цілісним, змістовним, проникливим  та емоційним, підкорила суддів шоу, які дали дівчинці «золотий пропуск» до фіналу.

Христина Микитин, переможниця багатьох всеукраїнських конкурсів, навчається на ІV курсі відділу «Спів» у класі викладача Миколи Мельничука.

Побачити виступ та почути спів Христини можна тут:

Нагадаємо, тернопільська танцюристка - у півфіналі шоу «Австралія має талант».

Фото та відео з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео