Голова одного із сіл Шумського району може потрапити до в’язниці на 8 років

81086f4-222584

У прокуратурі Тернопільської області розслідують справу одного із сільських голів на Шумщині, який начебто розтратив державні гроші. Наразі чоловіку оголосили підозру відразу за двома статтями Кримінального кодексу України.

Як повідомляють у прокуратурі, розслідування встановило, що чоловік вирішив провести реконструкцію адміністративної будівлі. Голова села підписав документ – акт про приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2018 року, відповідно до якого на рахунок фірми-підрядника незаконно було переказано 250 тисяч гривень

Наразі голові села оголосили підозру за частиною 1 статті 366 (караються штрафом до двохсот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років) та частиною 4 статті 191 (караються позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років).

Триває слідство.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео