Дарія Шевченко

Громада на Тернопільщині разом з нардепом придбали два авто для військових (фото)

Куємо перемогу щодня кожен на своєму місці, - каже Іван Чайківський

Спільними зусиллями Козівської громади та народного депутата України Івана Чайківського на передову придбано ще 2 автомобілі. Вони служитимуть військовим, які воюють з російським агресором на східних рубежах країни. 

До спілки з Козівською громадою та її головою Сергієм Добалюком придбали та спакували нашим хлопцям на передок ще дві «пташки», які сьогодні полетіли виконувати оперативні завдання та берегти життя нашим захисникам. Анатолій Бубенчик та Андрій Добалюк подбали, щоб автівки приїхали в Україну, а вже військові подбають, щоб перемога була за нами! Куємо перемогу щодня кожен на своєму місці, - написав Іван Чайківський. 

Крім транспортних засобів, на фронт відправили й інші необхідні для захисників речі.

Завантажили автомобілі усім необхідним згідно потреб військових (медикаменти, продукти, засоби індивідуальної гігієни), авто вже прямують до хлопців з нашої громади, які несуть службу на східних рубежах держави. Щиро дякуємо за фінансову підтримку Івану Чайківському, який дав кошти на придбання авто; дякуємо усім, хто долучився до того, щоб машини якнайшвидше відправилися до військових, - написав голова Козівської громади Сергій Добалюк. 

Фото з дописів Івана Чайківського та Сергія Добалюка у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео