Юля Вітюк

Громада відчує безпеку: у Настасові відкрили поліцейську станцію (відео) 

IMG_5474

У селі Настасів відкрили та освятили поліцейську станцію, яка обслуговуватиме п’ять сіл Великоберезовицької громади. 

Сьогодні на території нашої Великоберезовицької громади відкривається перша поліцейська станція, а саме у селі Настасів. Дільничні офіцери будуть обслуговувати найближчі села: Йосипівку, Мар’янівку, Настасів, Лучку і Миролюбівку. Це наша перша станція, також плануємо відкрити й у Великій Березовиці, щоб охопити всю територію нашої Великоберезовицької громади,— говорить Андрій Галайко, (команда Чайківського «За майбутнє»).

У громаді правоохоронці готуються до реалізації загальнодержавного проєкту «Поліцейський офіцер громади»

Проєкт, який стартував минулого року «Поліцейський офіцер громади» у всій нашій Україні пілотного в областях, до нас поступово підходить, але ми хочемо бути готові до нього і для того відкриваємо поліцейську станцію, відбираючи кращих дільничних, які будуть обслуговувати вашу територію,— розповідає Михайло Білецький, заступник начальника ГУНП в Тернопільській області. 

Поліцейська станція забезпечить захист мешканцям громади та покращить ситуацію з дотриманням закону. 

Поліцейська станція потрібна для того, щоб в громаді панував мир і спокій, адже поліцейський це наш захист, говорить Іван Чайківський, народний депутат України («За майбутнє»).

Захід відбувся символічно в День дільничного поліцейського офіцера, охоронців правопорядку привітали із професійним святом.

Відео Павла Лящинського

Вибір читачів за тиждень

Відео