Ростислав Фук

Громадянку росії видворили з Тернопільщини

Упродовж декількох років іноземка відбувала покарання в пенітенціарному закладі

Працівники Управління Державної міграційної служби забезпечили виконання рішення суду щодо видворення громадянки росії. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Як ідеться в повідомленні, впродовж декількох років іноземка відбувала покарання за скоєння кримінального злочину в пенітенціарному закладі. До ув’язнення росіянка перебувала в Україні незаконно, відтак одразу після звільнення була зобов’язана виїхати з нашої країни, але не зробила цього.

Зважаючи на неодноразове порушення міграційного законодавства,  працівники сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС України у Тернопільській області звернулися в суд із позовом про видворення громадянки країни-агресорки та її поміщення у Волинський пункт тимчасового тримання іноземців та осіб без громадянства, – кажуть правоохоронці.

31 жовтня міграційники супроводили незаконну мігрантку з пункту тимчасового тримання іноземців та осіб без громадянства, де вона перебувала з лютого, до державного кордону та видворили її з території України.

Фото Досьє 102

Вибір читачів за тиждень

Відео