Віра Олександрович

Завдання для жителів Тернопільщини - встигнути до 2 травня

Derzhavna-fiskalna-sluzhba

Серйозне завдання стоїть нині перед жителями Тернопільщини – встигнути до 2 травня подати декларацію про майновий стан і доходи за 2018 рік.

Про це повідомили у Секторі комунікацій Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області.

Нагадаємо, декларацію платники можуть подати за місцем своєї податкової адреси в один із таких способів: - особисто або уповноваженою на це особою; - надіслати поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення, але не пізніше ніж за 5 днів до закінчення граничного строку подання декларації; - засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог щодо електронного документообігу (не пізніше закінчення останньої години дня, в якому спливає такий граничний строк).

- Зауважимо, громадяни, які мають право на податкову знижку за результатами 2018 року, можуть подати декларацію до 31 грудня включно, - уточнюють у податковій. - Більше про декларування доходів громадян можна дізнатися, клікнувши на банер «Деклараційна кампанія 2019», розміщений на головній сторінці офіційного веб-порталу ДФС.

При заповненні декларації краянам порадили користуватися Інструкцією щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи, затвердженою наказом Міністерства фінансів України 02.10.2015 р. за №859 «Про затвердження форми податкової декларації про майновий стан і доходи та Інструкції щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи».

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео