100 дітей з Тернопільщини відправили у оздоровчий табір (фото)

3 (Copy)

100 дітей пільгових категорій з Тернопільської області відправили на першу оздоровчу зміну у табір «Лісовий» поблизу села Скоморохи Чортківського району. Відпочиватимуть та оздоровлюватимуться діти протягом 21 дня.

- Щоліта оздоровчий табір «Лісовий» у селі Скоморохи відкриває свої двері перед маленькими відвідувачами. У кожному будиночку є все необхідне, аби дітям там було зручно і комфортно. А ми докладемо максимум зусиль, щоб діти чудово провели час, знайшли нових друзів, відпочили, отримали позитивні враження, і наступного літа знову захотіли приїхати до нас, - зазначив директор оздоровчого комплексу «Лісовий» Іван Кіндрат.

Заклад готовий прийняти протягом цього літа близько тисячі дітей. Окрім цього, дітей раді вітати ще три заклади: «Лісова пісня», «Барвінок» та «Збруч». Усі заклади, які будуть приймати дітей пройшли всі перевірки щодо дотримання санітарних та інших вимог. Кошти на оздоровлення виділено з державного бюджету, частину надали профспілкові організації та ОТГ.

Цього року планують оздоровити більше 30 тис дітей пільгових категорій: дітей-сироти, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей з багатодітних і малозабезпечених сімей, дітей воїнів АТО, а також творчих та обдарованих дітей, повідомляють у Тернопільській облдержадміністрації.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео