Гордість та надія Тернопілля

У сесійній залі облради в урочистій обстановці нагородили учнів і студентів області, які проявили себе у різних напрямках освіти, культури та спорту. Вручали дипломи Степан Барна та Сергій Тарашевський.
"Поки я голова адміністрації, жоден шкільний заклад не буде закритий, - запевнив Степан Барна. – Там, де є освіта, буде розвиток нашого майбутнього. Спілкуючись із керівником департаменту освіти та науки, ми обговорили багато питань. У нас є безліч переможців всеукраїнських олімпіад, є спортивні звершення. Для цього працюватимуть і облрада, й адміністрація і усі чиновники. Виставки з навчальних закладів тепер демонструватимуть в обласній держадміністрації, щоб кожен міг побачити досягнення дітей".

Школярів нагородили у номінаціях: українська мова та література, біологія та хімія, фізика, математика, інформатика, основи економіки та астрономії, історія, правознавство, екологія, трудове навчання та фахова майстерність, педагогіка та психологія.
Переможці всеукраїнських конкурсів, змагань і фестивалів отримали квіти, дипломи і грошову винагороду у конвертах (по купюрі, що просвічувала крізь папір, можна сказати, що 200 грн. всередині були точно).

Анастасія КИРИЛІВ.

Фото автора.

Вибір читачів за тиждень

Відео