Гостей вітайте. До Тернополя їдуть Порошенко і Яценюк?

У розпорядження «Терену» потрапив наказ від 17 липня ц.р., підписаний директором департаменту охорони здоров’я Тернопільської ОДА Володимиром Курилом, «Про організацію медико-санітарного забезпечення візиту в Тернопільську область Президента України Порошенка П.О. та Прем’єр-міністра України А.П. Яценюка».

«З метою підготовки та якісного проведення медико-санітарного забезпечення візиту в область Президента України Порошенка П.О. та Прем’єр-міністра України А.П. Яценюка НАКАЗУЮ:

Затвердити склад оперативної групи з організації медико-санітарного забезпечення візиту в Тернопільську область Президента України Порошенка П.О. та Прем’єр-міністра України А.П. Яценюка (додається).

Головному лікареві комунального закладу Тернопільської обласної ради «Тернопільська університетська лікарня» Бліхару В.Є.:

1) видати наказ по закладу про організацію медичного забезпечення перебування в Тернопільській області Президента України Порошенка П.О.; та Прем’єр-міністра України А.П. Яценюка

2) підготувати і оснастити необхідними медикаментами, апаратурою та інвентарем палати інтенсивної терапії та реанімації;

3) до чергування по лікарні залучити спеціалістів вищої категорії.

Директорові – головному лікарю комунального закладу Тернопільської обласної ради «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Джусу м.я. виділити спеціалізований автомобіль і бригаду швидкої медичної допомоги для безпосереднього медичного супроводу за штатним розписом.

Забезпечити готовність всіх заходів до 23.00 години                      17.07.2015 року.

Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

В.М.Курило".

Від редакції. Нам не вдалося дізнатися, коли відбудеться (і чи відбудеться взагалі) епохальний візит аж двох державних мужів до Тернополя. Так само поки невідомі і його причини. Але красномовними видалися пункти 2 і 3 у цьому наказі. Показуха у старих радянських традиціях живуча…

Цікаво, а тернопільським комунальникам ще не видали рознарядку на миття доріг у місті, як це зробили на Закарпатті до приїзду Порошенка? 

Вибір читачів за тиждень

Відео