Ростислав Фук

Хотіла заробити в інтернеті: жителька Тернопільщини втратила 86 тисяч гривень

Потерплій в месенджері написав невідомий і запропонував додатковий дохід онлайн

86 тисяч гривень втратила жителька Теребовлі, намагаючись отримати додатковий прибуток в Інтернеті. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Я чула та знала про таку шахрайську схему, але не могла подумати, що потраплю на гачок аферистів, - розповіла правоохоронцям жінка.

Потерплій в месенджері написав невідомий і запропонував додатковий дохід онлайн. Потрібно було викупляти товар на певних сайтах. Основна умова – вкласти власні кошти, які їй обіцяли повернути з відсотками. Жінка повірила. Спочатку інвестування дійсно приносило дохід. Тоді потерпіла вирішила вкладати більші суми. Як наслідок, перерахувала незнайомцям 86 тисяч гривень. Тривають заходи для розкриття шахрайства.

Поліцейські застерігають жителів Тернопільщини не вестися на такі обіцянки легкого заробітку. Не довіряйте випадковим людям, сумнівним оголошенням. У жодному разі не перераховуйте гроші на невідомі вам рахунки. Будьте пильними і нехай поінформованість про такий вид шахрайства допоможе вам від нього вберегтися, – йдеться в повідомленні.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео