Тамара Коблик

Синоптики розповіли про погоду на Тернопільщині у найближчі дні

31 січня на Тернопільщині вдень очікують пориви північно-західного вітру, 15-20 м/с, повідомляють у гідрометцентрі

Поточного тижня погоду на Тернопільщині визначатиме Північноатлантичний циклон та його атмосферні фронти. Очікується вітряна з невеликим снігом погода. Про це повідомили у Тернопільському обласному центрі з гідрометеорології.

31 січня буде хмарно. Синоптики обіцяють невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с, вдень пориви 15 – 20 м/с, слабка хуртовина. Температура впродовж доби від 3º морозу до 2º тепла.

За інформацією Тернопільського обласного центру з гідрометеорології, 31 січня в Тернопільській області та м. Тернопіль вдень очікуються пориви північно-західного вітру, 15-20 м/с. 31 січня – 01 лютого на дорогах ожеледиця.

1 лютого буде хмарно. Очікують невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7 – 12 м/с, вранці та вдень пориви 15 – 20 м/с. Температура впродовж доби від 3º морозу до 2º тепла.

2 лютого - хмарно, невеликий мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7 – 12 м/с, вдень місцями пориви 15 – 20 м/с. Температура впродовж доби від 1º морозу до 4º тепла.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео