Анастасія Кисіль

Тернополяни зможуть посилити контроль над своїми дітьми-підлітками в Instagram

IMG_3220

Платформа Instagram анонсувала нові функції, створені для підвищення безпеки підлітків під час користування соцмережею. З їх допомогою можна буде встановлювати часові обмеження на Instagram.

Про це йдеться у пресрелізі соціальної мережі.

Батьки та опікуни зможуть переглядати, скільки часу їхні підлітки проводять в Instagram і встановлювати часові обмеження. Також підліткам нададуть нову можливість сповіщати батьків, якщо вони скаржаться на когось, даючи їхнім батькам можливість поговорити з ними про це.

- Ми також розробляємо новий освітній центр для батьків і опікунів, який включатиме додаткові ресурси, як-от посібники з продукту та поради від експертів, щоб допомогти їм обговорювати використання соціальних мереж зі своїми підлітками, - йдеться у повідомленні.

IMG_3217
IMG_3217

Наступна новинка - нагадування «Зробіть перерву» засновані на вже існуючих інструментах управління часом, включаючи щоденний ліміт , який дає людям знати, коли вони досягли загальної кількості часу, який вони хочуть проводити в Instagram щодня, і пропонує можливість вимкнути сповіщення з Instagram.

 - Мені подобається «Зробіть перерву», тому що це дає молодим користувачам кращий контроль над своїм досвідом в Instagram. Тому що ми знаємо, що свобода діяльності – влада робити вибір і діяти – є життєво важливою для благополуччя та психічного здоров’я підлітків, - написала Енн Колліер з The Net Safety Collaborative.

Instagram також починає тестувати новий досвід, щоб люди могли бачити та керувати своєю активністю в Instagram. Коли підлітки виростають, вони хочуть більше контролю над тим, як вони відображаються в Інтернеті та офлайн, тому вперше вони зможуть масово видаляти вміст, який вони опублікували, як-от фотографії та відео, а також свої попередні лайки та коментарі.

- Хоча цей інструмент доступний кожному, я вважаю, що цей інструмент особливо важливий для підлітків, щоб краще зрозуміти, якою інформацією вони поділилися в Instagram, що бачать інші, а також щоб легше керувати своїм цифровим слідом. Цей новий досвід стане доступним для всіх у січні, - пише Instagram.

IMG_3218
IMG_3218

Фото з допису та відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео