Віра Олександрович

Водій, який скоїв смертельне ДТП на Тернопільщині, може сісти у в’язницю на 10 років (фото)

Основне

Причиною смертельної ДТП поблизу Тернополя стала помилка водія автомобіля «Volkswagen Passat». Тож він може сісти у в’язницю на 10 років.

Підозру кермувальнику, який 8 грудня зіткнувся із авто «Mercedes Benz-313» поблизу Тернополя, висунули правоохоронці. Про це повідомили сьогодні, 13 грудня, у пресслужбі Тернопільської обласної прокуратури.

Нагадаємо, о 16.30 у середу, 8 грудня, на дорозі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече, поблизу села Лозова, трапилася резонансна ДТП. Тоді «Volkswagen Passat» виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся із маршрутним автобусом «Mercedes Benz Sprinter-313». Останній перевозив пасажирів із Тернополя до Кременця.

608
608

- У ДТП постраждали 11 людей, серед яких - обидва водії, пасажири маршрутки та легківки, - йдеться в повідомленні. - Згодом від отриманих травм у лікарні померли водій «Mercedes Benz Sprinter» і пасажирка цього авто. За життя та здоров’я інших потерпілих продовжують боротися медики.

Водію автомобіля «Volkswagen Passat» уже повідомили про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель 2 осіб. Йдеться про звинувачення за ч. 3 ст. 286 КК України.

- Таке в Україні карається позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3-х років, - кажуть у прокуратурі. - Також уже скерували до суду клопотання про обрання для підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

609
609

Триває розслідування. Його здійснюють слідчі місцевої поліції.

Фото надані пресслужбою Тернопільської обласної прокуратури    

Вибір читачів за тиждень

Відео