Тамара Коблик

Кабмін продовжив до кінця серпня карантин через COVID-19

Хоч захворюваність на коронавірус суттєво знизилася, Уряд не вважає, що небезпеки більше немає - режим надзвичайної ситуації з метою запобігання розповсюдженню СOVID-19 з нами до кінця літа

Карантин1

Кабінет Міністрів продовжив карантин та режим надзвичайної ситуації з метою запобігання розповсюдженню СOVID-19 до 31 серпня 2022 року.

Схвалено проєкт постанови щодо продовження на території України карантину та режиму надзвичайної ситуації з метою запобігання поширенню СOVID-19 до 31 серпня 2022 року, - написав Денис Шмигаль у телеграм-каналі за результатами засідання уряду.

Нагадаємо, захворюваність на коронавірус суттєво знизилася, - про це свідчать результати щоденних звітів від обласного центру контролю і профілактики хвороб. Однак це пов'язане із зовсім іншими факторами, а не війною, наголошує заступник генерального директора з досліджень біологічних факторів, лікар-епідеміолог обласного центру контролю та профілактики хвороб Володимир Паничев. Він назвав Терену причини зниження захворюваності на СOVID-19.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео