Орест Сарматський

Канада порадить суддям та журналістам з Тернопільщини як їм співпрацювати

509287_news (Copy)

«Незалежні суди та вільні ЗМІ: розширення можливостей співпраці» - така назва Другого загальнонаціонального форуму, що відбудеться 26 червня у Києві. Про це повідомляє прес-служба апеляційного суду Тернопільської області.

Зрозуміло, що не кожен із суддів та працівників ЗМІ зможе потрапити у столицю на таку просвітницько-правову імпрезу. Тому в приміщенні Тернопільського апеляційного суду, що на вул. Князя Острозького, 14-А з 9-ї до 17-ї години 26 червня вирішено провести в режимі відеоконференцзв’язку регіональний форум за участі суддів-спікерів, прес-секретарів судів, представників регіональних ЗМІ.

Передбачається, що учасники відеоконференції, зокрема, обговорюватимуть проблеми розширення можливостей співпраці між виданнями та судами, чого потребують суди від медіа і чого потребують ЗМІ від судів. Йтиметься і про канадський досвід взаємодії судів із засобами масової інформації на прикладі провінції Нова Шотландія (Канада).

Зворотній зв'язок із форумом у Києві відбуватиметься через чат. Кожен з учасників регіонального форуму зможе подавати коментарі та ставити запитання до панелей та під час дискусій, які будуть озвучуватися під час обговорення у столиці.

За онлайн-трансляцією Другого загальнонаціонального Форуму «Незалежні суди та вільні ЗМІ: розширення можливостей співпраці» можна буде стежити ТУТ.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео