«Кажуть, що герої не вмирають, кажуть будемо вічно жити ми»

"Люди. Герої. Майдан" - це культурний пам’ятник тим, хто ціною свого благополуччя, здоров'я і навіть життя, відстоював свої права на гідне майбутнє у власній країні.

У Тернопільському національному економічному університеті тривають заходи пам’яті Героїв Небесної Сотні. У рамках чого презентували фільм «Люди. Герої. Майдан». Автор сценарію Олена Герасименко, режисер Надія  Калінчук.

У фільмі розповіли історію наших краян, які віддали своє життя за наше майбутнє: історію Тараса Слободяна, Назара Войтовича, Устима Голоднюка, Олександра Капіноса, Ігора Костенка та  Василя Мойсея.

Олена Герасименко попросила глядачів дивитись фільм серцем.

- Сьогодні у Вас є шанс пороздумувати кілька хвилин на тему життя і смерті, повірте, якщо ви цей фільм подивитеся серцем, то ви насправді переосмислите всі ваші труднощі і проблеми, з якими стикалися до сьогодні. Бо ці хлопці, які віддали своє життя, були зовсім молоді і юні. Комусь було 17, комусь 19, комусь 29, вони теж про щось мріяли, як і ви сьогодні, вони ходили на пари, хтось працював. Вони мріяли жити, але так і не встигли. Мріяли в майбутньому теж прославляти свою країну, але їм не судилось.

Даяна КОСТЕНЧУК

Фото автора

 

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео