Оксана Бучко

Клієнти візового центру зробили із дворів тернополян туалети та автостоянки (фото, відео)

візовий центр Тернопіль

Автомобілі, розбиті дороги та сміття – ось у що перетворили сусідні з візовим центром двори клієнти разом з так званими «консультантами». Мешканці будинків Танцорова, 10, 12 та 16 скаржаться на відвідувачів центру, що за адресою Танцорова, 14.

DSCN7617
DSCN7617

- Вийти у двір погуляти з дітьми стало просто неможливо. Уся територія заставлена машинами, - розповідає мешканка сусіднього будинку пані Галина. – Дорогу розбили вщент. Також тут ходять в туалет та залишають сміття після перекусів. А ще - роблять міні-офіси на лавках.

Люди кажуть, що звертались в міськраду. Єдине, чого добились – це встановлення дорожнього знаку.

- Потрібно було облаштувати автостоянку та відповідні умови у візовому центрі, - каже мешканець Танцорова, 16 пан Михайло. – У в’їзді в двір поставили дорожній знак, але водіїв це не зупиняє. Ремонт дороги також робити не поспішають. У візовому центрі на контакт не йдуть.
Орендар – 77-річна Лідія Киринюк каже, що вона нічого до цього немає. Поліція наводить періодично порядок, але після їхнього приїзду все знову починається заново.

IMG_20160811_101852
IMG_20160811_101852

Водії у дворі нічого пояснювати не хочуть. Проте покидають своє умовне місце стоянки, як тільки до них підходять з камерою за поясненнями.

DSCN7629
DSCN7629

У візовому центрі кажуть, що усі необхідні умови для клієнтів забезпечили.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=HdLze6dXnYg&feature=youtu.be[/embed]

Фото, відео автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео