Команда тернопільської школи взяла участь у чемпіонаті присвяченому пам’яті воїна-афганця (фото)

FB_IMG_1550500068987-1024x538

Одинадцять років поспіль Волинський ліцей імені Нестора Літописця збирає любителів волейболу на щорічному чемпіонаті присвяченому пам’яті воїна- афганця Віталія Осецького.

Цей турнір особливий, адже був приурочений  Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-тої річниці виведення військ із Демократичної Республіки Афганістан.

Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх воїнів, які загинули на території інших держав виконуючи свій інтернаціональний обов’язок. З вітальним словом виступили: представник воїнів-інтернаціоналістів Ксьондзик О.С., директор ліцею Мишко В.І., начальник відділу у справах сім’ї, молоді і спорту Станіславенко А.В.,  та побажали наснаги, спортивних досягнень та хороших емоцій.

1
1

 Динамічні ігри фіналу ХІ Чемпіонату до останньої хвилини тримали в приємній напрузі усіх присутніх. Кубок Віталія Осецького виборола команда з Коропецького ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою! Фізична витривалість та підготовка стала хлопцям у нагоді. Почесні ІІ та ІІІ місця посіли команди Лідихівської ЗОШ та Волинського ліцею імені Нестора Літописця, пишуть на сайті Вишнівецької ОТГ. 

Фото з сайту Вишнівецької ОТГ

Вибір читачів за тиждень

Відео