Юля Вітюк

Комфорт для громади: у Нараєві відремонтують частину дороги (відео)

Стан доріг одна з основних проблем багатьох сіл не тільки Тернопільщини, але й України загалом. Тому так важливо, щоб гроші, які виділяють на ремонт шляхів з бюджетів різних рівнів, використовували максимально ефективно. Представники команди Чайківського «За майбутнє» до цього питання ставляться вкрай відповідально. 

– Зараз ми перебуваємо на одній з таких доріг, де потрібно зробити певний ремонт дороги. Є проектанти, яких ми запросили взяти участь у виїзній нараді, і ми розглядаємо, дивимось, щоб правильно були освоєні кошти, щоби кошти, які сьогодні держава виділяє на ремонт доріг, були правильно використані в громадах, – розповідає Іван Чайківський, народний депутат України («За майбутнє»).

Цього разу з виїзною нарадою приїхали на Бережанщину. Мешканці села Нараїв неодноразово зверталися до депутата Тернопільської обласної ради Ярослава Дрюченка з проханням посприяти у ремонті дороги. 

– Дорога – одна з основних проблем, яку треба вирішувати, і я, як депутат обласної ради, і наша політична сила «За майбутнє», також народний депутат Іван Чайківський беремо безпосередню участь в тому процесі, допомагаємо в міру своїх депутатських повноважень. Необхідність цієї дороги в тому, що тут їздять автобуси, вона сполучає Нараївську громаду, яка досить велика за площею. Основна мета – це комфортне проживання і з’єднання громади в одне ціле, щоб люди тут почували себе комфортно, – говорить Ярослав Дрюченко, депутат Тернопільської обласної ради (команда Чайківського «За майбутнє»).

– Дуже важливе питання, з яким я звернувся до депутата обласної ради Ярослава Дрюченка, — це питання ремонту дороги Куряни-Нараїв. По цій дорозі підвозяться діти до шкіл, їздить рейсовий автобус і після 90-го року, коли вона була збудована, ніякого ремонту не проводили, – наголосив Євген Здебський, голова Нараївської громади.

Цьогоріч планують відремонтувати ті ділянки дороги, які перебувають у найгіршому стані.

Відео Павла Лящинського

Вибір читачів за тиждень

Відео