Компанія «Новофарм» визнала «Агропродсервіс» партнером у представленні техніки бренду Case IH в Україні

Сьогодні у селі Смиківці Тернопільського району відбулося відкриття сервісно-дилерського центру Case IH. У цьому масштабному і добре організованому заході взяли участь представники десятків відомих тернопільських агропідприємств, керівники фірми «Новофарм» та її фахівці із сервісного обслуговування цієї сучасної сільськогосподарської техніки.

Загалом активи «Новофарму» налічують в Україні 16 регіональних представництв, 4 сервісних центри, 13 складів запасних частин і одну з найбільших в Україні технічних баз.

Крім Case IH, «Новофарм» представляє на українському ринку лінійку причіпного обладнання інших виробників, а саме: Great Plains, Kinze, OLIMAC, Wishek, Amity Technology, MacDon, Top Air, Flexi-Coil, EZ-Trail, Balzer, Доміноні та ін.

- Наша компанія має давні ділові стосунки із цією спеціалізованою фірмою. Зокрема, у «Новофармі» ми обслуговуємо трактори, культиватори, дискові борони виробництва Case IH. Тут закуповуємо запасні частини. До речі, свій перший трактор цієї моделі ми більше десяти років тому також придбали на «Новофармі». Він до цього часу працює на наших полях, - сказав заступник директора ПАП «Агропродсервіс» з матеріально-технічного забезпечення Ігор Сікорський.

- Що стосується нинішнього заходу, - наголошує Ігор Ярославович,- то приємно, що у Тернопільській області нарешті появився професійний високооснащений сервісний центр з обслуговування сільськогосподарської техніки. І дуже важливо, що його очолив Володимир Лавринюк, з яким у нас давні партнерські відносини.

Під час презентації сервісного центру представнику «Агропродсервісу» Ігорю Сікорському було вручено сертифікат на пільгове обслуговування усіх видів сільськогосподарської техніки.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео