Олеся Поліщук

Кременецька міська рада оголосила конкурс на одну з керівних посад

завантаження (1)

Оголошено конкурс на зайняття вакантної посади директора  Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Кременецької міської ради». 

Кваліфікаційні вимоги до претендентів: вища освіта; стаж роботи у відповідній сфері діяльності на керівних посадах – не менше 5 років, йдеться у повідомленні КМГ. 

Для участі в конкурсі претендент особисто подає та/або надсилає електронною поштою заяву про участь у конкурсі за визначеною формою; належним чином завірені копії документа, що посвідчує особу, документа про освіту, трудової книжки або інших документів, що засвідчують досвід роботи; автобіографію чи резюме; мотиваційний лист; довідку про відсутність судимості; перспективний план розвитку комунальної установи «Центр надання соціальних послуг  Кременецької міської ради».

Крім зазначених документів, претендент може додатково подавати документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Приймання документів від претендентів здійснюється з 8.00 години 18 грудня 2020 року по 15:00 годину 28 грудня 2020 року.

Документи приймаються  за адресою:  м. Кременець, вул. Шевченка, 67, каб. № 5.

Засідання конкурсної комісії відбудеться 29 грудня 2020 року.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео