Кривава помста на Тернопільщині

unnamed

Відкрите кримінальне провадження за умисне нанесення тілесних ушкоджень – таку ціну заплатив юнак за дружбу.

На Тернопільщині дев’ятнадцятирічний  мешканець Теребовлянського району вирішив відімстити за знущання над своїм товаришем, за що хлопця чекає розплата і відповідальність перед законом, про це повідомляють у секторі комунікації НП Тернопільської області.

- Два місяці тому гусятинські поліцейські задокументували факт нанесення тяжких тілесних ушкоджень, - повідомляють на сайті Нацполіції Тернопільської області. - Двоє неповнолітніх під час гри у більярд посварилися і в результаті один наніс іншому сильний удар у голову. Зі слів зловмисника, він бив кулаком, та висновки судово-медичної експертизи а також свідчення очевидців вказують на те, що удар було нанесено твердим предметом, найімовірніше більярдною кулею. Потерпілий з важкою травмою голови потрапив до медичного закладу, де досі лікується.

Малолітнього хулігана товариші потерпілого вирішили провчити, тим самим вимагали пояснень від парубка, що хлопець намагався проігнорувати. Після чого мешканець селища Малий Говилів не витримав і вирішив фізично розправитися із забіякою. В наслідок цього – черепно-мозкова травма, численні переломи та струс головного мозку.

Щодо «справедливого месника» правоохоронці розпочали кримінальне провадження за частиною другою статті 125 ККУ. Триває досудове розслідування.

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео