Віра Олександрович

Куди у Тернополі ходять переважно підприємці і пенсіонери

Приватні підприємці, бухгалтери і пенсіонери – основні «клієнти» територіальних органів ДПС у Тернопільській області. Адже саме представники цих категорій населення здебільшого зверталися до фіскалів у 2019 р.

Про це повідомили у Секторі комунікацій Головного управління Державної податкової служби (ДПС) у Тернопільській області.

- У 2019 році посадові особи територіальних органів ДПС у Тернопільській області провели 93 особистих прийоми громадян, - уточнюють у податковій. – Це - на 17 більше, ніж у 2018-му. Зокрема, очільник обласного податкового відомства провів 6 прийомів, його заступники – 13, інші посадовці – 74.

На особистих прийомах побували: 31 підприємець, 26 осіб, соціальний стан яких не визначили, 17 громадян іншої категорії, тобто керівники/бухгалтери суб’єктів господарювання, а також - 10 пенсіонерів і 3 одиноких матері.

- Зверталися на прийом екс-працівник органів ДПС, безробітний, робітник і особа, яка провадить незалежну професійну діяльність, - За результатами проведених особистих прийомів громадянам надали 93 усних роз’яснення.

Нагадаємо, записатися на прийом до посадових осіб Головного управління ДПС у Тернопільській області можна за номером телефону (0352) 43-46-33. Адреса: вул. Білецька, 1.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео