Орест Сарматський

Луганщина та Тернопільщина хочуть разом змінити Україну

2_487 (Copy)

Днями в. о. голови Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь та голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна підписали Угоду про налагодження партнерських відносин і співпраці між обома облдержадміністраціями.

Як повідомляє прес-служба Луганської ОДА, мета підписаного документу – розширення співробітництва у сфері соціально-економічного, науково-технічного та гуманітарно-культурного розвитку, налагодження дієвого діалогу та обміну досвідом.

Під час церемонії підписання Сергій Філь подякував Степану Барні за вже надану підтримку й допомогу Луганщині за останні  роки.

Так, протягом 2014-2016 років на Луганщині захищав правопорядок батальйон «Тернопіль», а зараз на території області виконує бойові завдання 44 окрема артилерійська бригада.

У свою чергу керівник Тернопільщини згадав будівництво фортифікаційних споруд на Луганщині, сказав, що нині йому приємно займатися мирними проектами.

Також він додав, що Тернопільщина готова і далі приймати дітей з Луганщини,  співпрацювати з Луганщиною у різних сферах.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео