Тамара Коблик

Львівщину знову обстріляли ворожі ракети (оновлено)

Вибухи у Львові чули близько 1.00 17 травня. Відомо, що обстріляний об'єкт військової інфраструктури на кордоні з Польщею

У ніч на вівторок, 17 травня, російські окупанти здійснили масштабну ракетну атаку по Львівщині. Підтвердженої інформації про влучення ракет по місту немає, спрацювала система ППО. Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий.
 
Давайте разом подякуємо за це тим, хто береже наше небо! - написав він.

Голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький уночі, 17 травня, повідомив, що росіяни також обстріляли об'єкт військової інфраструктури на території Яворівського району, майже на кордоні з Польщею.
 

Вночі ворог здійснив ракетний удар по об’єкту інфраструктури регіональної філії «Львівська залізниця» у Яворівському районі. Вибухом пошкоджено залізничну інфраструктуру. Інформації про травмованих чи загиблих не надходило. Попередньо, ракети летіли зі сходу, - йдеться в повідомленні. - Також підрозділи ППО Повітряне командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України збили три крилаті ракети! Від імені усіх жителів Львівщини – величезне дякую вам за роботу, - повідомив Козицький зранку, 17 травня. 

Як повідомив згодом Андрій Садовий, цієї ночі на Львівщині було дві повітряні тривоги та 2 масові хвилі ракетних вильотів. У Львові жодна ракета не приземлилась.
 
Добре спрацювали сили ППО. Тому ми не знаємо чи було наше місто ціллю на цей раз.
У одному із сіл Яворівського району уламки ракети частково пошкодили об’єкт залізничної інфраструктури. В навколишніх будинках повилітали шибки.  І це все у 20 кілометровій зоні до кордону з Європейським Союзом. Це справді була одна із найбільших атак на Львівську область за кількістю ракет. Що буде відбуватись далі передбачити важко. Тому ходіть в укриття! Не знімайте прильотів ракет чи роботи ППО. Такі відео потрібні московській агентурі, - закликає міський голова Львова. 
Нагадаємо, ракетних ударів по військовому об'єкту в Яворівському районі Львівської області завдали російські війська 15 травня о 4:30.
 
Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео