Липова «працівниця» газової служби залишила пенсіонерів без грошей

228875

Впустивши незнайомку до хати, старенькі і гадки не мали, що жінка, яка представилася працівницею газової служби обдере їх, мов липку.

Про це повідомляє Тернопіль житлово-комунальний.

Шахрайка розповіла, що згідно нововведень, усім людям похилого віку будуть безкоштовно встановлювати нові газові лічильники. Жінка попрохала показати їй обліковий прилад, аби вона могла переписати його номер та заповнити необхідні документи. Старенькі повірили шахрайці та впустили до хати, – інформує Відділ комунікації поліції Тернопільської області. Допоки жінка відволікала увагу господарів на кухні, до помешкання через незамкнені двері проник її спільник та швидко обнишпоривши кімнати, знайшов у шафі в вітальні чимало готівки, яку і викрав. Опісля псевдоробітниця швидко прощалася та покинула дім, а потерпілі лише через декілька годин помітили пропажу кількасот тисяч гривень та 650 євро. Чоловік зателефонував в поліцію.

Поліцейські застерігають, якщо до вас завітали невідомі під приводом перевірити лічильники чи показники, обміняти гроші – телефонуйте 102. Правоохоронці перевірять законність таких візитів!

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео